Een ware wavemaker zoekt de verbinding

Maandagmorgen 31 oktober stuurde ik om 7 uur ’s morgens een eerste mailing uit naar de vele duurzame enthousiaste professionals die zich hadden opgegeven voor mijn the 7 Waves for Sustainable Change programma. De strekking van de mail was: ‘Een ware wavemaker zoekt de verbinding’. Hiermee bedoel ik: een echte changemaker – iemand die verandering in gang wil zetten – doet dit door verbinding te zoeken met anderen.

Een paar uur later zag ik een tweet van @greenbizstartup – Simone Veldema – dat ik was genomineerd voor #duurzamevrouwenlijst. Dat vond ik natuurlijk een hele eer. Ik begon @greenbizstartup en #duurzamevrouwenlijst te volgen gedurende de dag. In de loop van de middag was #duurzamevrouwenlijst trending en terwijl ik dit schrijf is de  lijst gegroeid tot bijna 500 vrouwen!

Tijdens een tweet-onderonsje kwam ik erachter dat mijn #7waves programma @greenbizstartup heeft geïnspireerd tot de door haar gekozen aanpak. Daarmee is de #duurzamevrouwenlijst is super voorbeeld voor de kracht van verbinding en hoe dit in korte tijd een beweging – een wave – tot stand kan brengen.

 

Ik hoop dat de kracht van de verbinding bijdraagt aan de resultaten van alle mooie duurzame dingen die deze #duurzamevrouwenlijst vrouwen doen. Een ware wavemaker zoekt de verbinding!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.