Over Else

Mijn passie is een betere en dus duurzamere wereld. Deze passie geeft mij een enorme drive om me in te zetten voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid. Ik heb inmiddels vele jaren ervaring opgedaan binnen een grote diversiteit aan duurzaamheidprojecten. Ik ken de knelpunten, de struikelblokken en de complexiteit. Hierdoor ben ik in staat om de problematiek die met de implementatie van duurzaamheid gepaard gaat snel te doorzien.

Hoe maak je de juiste strategische keuzes? Hoe ga je de juiste partnerships aan? Hoe krijg je de hele organisatie mee? Hoe zorg je dat alle businessprocessen van duurzaamheid doordrenkt raken? En hoe zorg je ervoor dat de implementatie ook simpelweg leuk kan zijn en de successen uitbundig gevierd worden? Op al deze vragen heb ik een antwoord!

Grote bedrijven en kleine bedrijven, uit diverse branches, overheden, NGO’s: al deze typen organisaties ken ik van binnenuit. Als ‘mensen-mens’ kan ik me snel inleven. Hierdoor krijgen mijn klanten altijd maatwerk: de toepassing van mijn expertise op jouw persoonlijke situatie.

Mijn expertise is projecten en programma’s van managers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid een boost te geven. Daarbij weet ik als geen ander managers in de richting van succesvolle implementatie te bewegen.

Wie ben ik?

  • Geboren in 324 ppm CO2
  • Initiator en katalysator
  • Houdt van pionierende omgeving; houdt stand in bijbehorende chaos
  • Pragmatische analyticus
  • Authentiek en autonoom; eigen visie
  • Empathisch, luisteraar
  • Groen-duurzaam-klimaat gedreven
  • Loyaal
  • Enthousiast

En wat nog meer?

Ik heb een technische (Ir., TU Delft, Scheikundige Technologie) en een bedrijfskundige (MBA, RSM Erasmus Universiteit) opleiding gedaan. Intussen heb ik meer dan 20 jaar ondernemerservaring op het gebied van implementeren van duurzaamheid en bouwen aan organisatieconcepten voor oplossen wereldwaterproblematiek.

Daarbij heb ik, voordat ik ondernemer werd, in diverse functies bij multinational Heineken gewerkt. Zowel in binnen- als in het buitenland. Ik leerde het adviesvak bij The Vision Web, een innovatieve ondernemersformule, waar ik me ook ontwikkelde in de dynamiek van strategisch samenwerken.

Ik ben een gedreven professional, die bovenop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zit. Daarnaast blij ik me in mijn bekwamen door het regelmatig volgen van trainingen op het gebied van organisatie-ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.