Recensies

Lees en luister hier naar recensies en andere content over Groen & Gevangen

Expert-recensie op Managementboek.nl. Oordeel: uitstekend! “Deze businessnovelle boeide tot de laatste pagina.” “Een uitstekende businessnovelle over een koekjesfabriek en gepassioneerde werkneemster die vindt dat het wel een beetje duurzamer kan. Hoe kun je bottom-up verandering in gang zetten? Een goed geschreven verhaal met herkenbare situaties en dilemma’s”

Expert-recensie op Managementboek.nl “Groen & Gevangen is een pakkend verhaal geworden, in net geen 100 pagina’s. Het leest eenvoudig en blijft je aandacht vasthouden door mooie overgangen tussen de hoofdstukken. Daarnaast is het een herkenbaar verhaal, hoe zoiets in de praktijk zou kunnen gebeuren. Met angst voor wat de top ervan vindt, toch doorzetten, met ups en downs. En je verhaal als schrijfster ook in de praktijk toepassen door het duurzaam drukken van het boek met bio-inkt op ecologisch verantwoord papier, is natuurlijk bij uitstek het goede voorbeeld geven.” ” Groen & Gevangen is een call to action voor andere organisaties om ook richting betekenisvol te gaan en projecten rondom duurzaamheid en sociale thema’s te starten”

Expert-recensie op Lees een Zakenvrouw “Wat doe je als je wil dat de organisatie waar je werkt duurzamer wordt, maar niemand er hetzelfde over denkt? Als je niet oplet, kom je vast te zitten in wat Else Boutkan in haar boek Groen & Gevangen beklemmende machteloosheid noemt. Het gevoel dat het niet uitmaakt wat je doet, dat je toch geen (echte) invloed hebt. Het doorbreken van die machteloosheid is hét onderwerp in dit boek.” “Het boek straalt een hoopvol gevoel uit. Je kan verandering veroorzaken, ook als het niet in één keer lukt. Verlies de moed niet, probeer te zoeken naar hoe het wel kan. Dat geldt niet alleen voor duurzaamheid, in die zin is het thema van het boek maar een voorbeeld.”

Ondernemers Boekencast : Oordeel: leest fijn en snel, kwalitatief goed geschreven. Een nuttig en inspirerend boek voor alle lagen in organisaties!