Interim project of programma gezocht

Het afgelopen jaar heb ik  me voornamelijk bezig gehouden met trainen en coachen van duurzaamheidsprofessionals, zowel via open-inschrijving-trainingen als via in-company trajecten (naast het inwerken als raadslid)

Ik zou nu graag – naast het trainingswerk – weer zelf eindverantwoordelijkheid voor een project of programma willen dragen. Dit kan zowel een rol als ‚duurzaamheidsmanager’ binnen een bedrijf zijn als een rol als programma- of projectmanager binnen een samenwerkingsverband met duurzaam doel. Bij voorkeur bouw ik dit samenwerkingsverband zelf op.

Deze twee rollen lijken ogenschijnlijk verschillend: ze zijn echter beide geknipt voor mijn expertise: het bouwen van waardenetwerken: bottom-up organisaties of samenwerkingsverbanden, gebaseerd op gedeelde waarden en vakmanschap. In deze waardenetwerken neem ik altijd een gedegen business case mee. Een technische en innovatieve omgeving schuw ik niet. Met mijn technische achtergrond (TU Delft en jaren werkervaring in industrieomgeving) voel ik me daar goed thuis.

Mijn linkedin-profiel geeft een goed overzicht van mijn werkervaring.

Testimonials (in engels)

“Else is highly capable to bring together stakeholders from different backgrounds, and to help them understand their shared goals and how to achieve them together. She is a true matchmaker and helps overcome differences. Using a bottom-up approach, Else works towards sustainable cooperation and concrete results. I hired Else to organize cooperation between education institutes and employers, to work together on labour market issues in the water sector. This resulted in a shared approach and people actually understanding the necessity and value of cooperation. I would definitely hire Else again!” Huiberdien Sweeris, NWP

“In 2013 we (www.dordtwerkt.nl) asked Else to organize an event to promote maritime industry and sustainability at the Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. This assignment is carried out by Else extremely succesfull and has resulted in the organisation of Techniekdock(www.techniekdock.nl) with an attendance of 3000 children. This success is due to the great organizing capacity by Else. Else has been able tot translate strategic goals practical and she closed many gabs in the embodiment. In short, Else has played a large part in the success of Techniekdock 2013” Marco de Lange, gemeente Dordrecht

Neem vrijblijvend contact met mij op voor je suggesties, vragen,  ideeën of concrete projecten.

Natuurlijk blijf ik ook duurzaamheidsprofessionals, – managers en -leiders trainen en coachen via Waves of Change. 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *